Transferul iernii din Superligă vine de la Cluj. CFR îl vinde pe Krasniqi la Rapid

Transferul iernii din Superligă vine de la Cluj. CFR îl vinde pe Krasniqi la Rapid
| Foto: https://as.ro/

CFR Cluj face bani în pauza de iarnă. Ermal Krasniqi va ajunge la Rapid București.

Extrema stângă a echipei CFR Cluj Ermal Krasniqi (25 de ani) va ajunge în Giulești în această pauză de iarnă, după ce finanțatorul Rapidului a confirmat transferul jucătorului din Kosovo.

Rapid vrea să se bată la titlu cu jucători aduși de la CFR Cluj

„Pot să vă confirm. Colegii m-au informat că Ermal Krasniqi este jucătorul Rapidului. Îi urăm bun-venit și sperăm ca împreună să ne batem pentru obiectivele pe care le știm cu toții, locurile 1-3 și de ce nu, chiar și titlul de campioană. Krasniqi este un transfer care se înscrie în strategia Rapidului de a aduce jucători importanți, jucători competitivi, care să facă diferența pentru echipa noastră și pentru minunații noștri suporteri. Nu pot decât să-i spun lui Krasniqi: Bine ai venit în Giulești, Ermal!”, a transmis Șucu, potrivit Fanatik, citat de Gazeta Sporturilor

Suma de transfer ar fi de un milion de euro și un procent păstrat de CFR Cluj dintr-un eventual viitor transfer, mai arată sursa citată.

Nu este singurul jucător care pleacă în acest sezon de la CFR Cluj la Rapid. La începutul stagiunii în Giulești a ajuns și Claudiu Petrila (23) de ani, sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare.

Ermal Krasniqi a ajuns la CFR Cluj la începutul acestui an. Atunci, formația din Gruia a plătit 200.000 euro pentru el, iar acum, acesta va ajunge la Rapid București și ardelenii vor face profit de 800.000 euro în mai puțin de un an.

Actualmente, Krasniqi este contat la suma de 1,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.

În actualul sezon, Ermal Krasniqi a jucat în 17 partide și a reușit două pase decisive.

Comenteaza