Transferul lui Dan Nistor la FCSB? „U” Cluj exclude posibilitatea

Transferul lui Dan Nistor la FCSB? „U” Cluj exclude posibilitatea
| Foto: sport pictures

Performanțele notabile ale lui Dan Nistor în tricoul echipei „U” Cluj, contribuind la 17 goluri în 19 meciuri disputate, au atras atenția mai multor figuri din fotbalul românesc, inclusiv pe cea a lui Gigi Becali.

Recent, Gigi Becali a exprimat dorința de a consolida echipa pe alte poziții, iar una dintre acestea vizează mijlocașul central. Finanțatorul FCSB a menționat că preferă un mijlocaș asemănător cu Darius Olaru, un jucător care să evolueze într-un mod similar cu Dan Nistor.

Pe lângă un atacant, mai vreau un mijlocaș central. Nu spun că Ovidiu Popescu și Djokovic nu sunt jucători buni, dar aș vrea un Olaru, însă e dificil de găsit... Probabil va fi un jucător din străinătate, momentan nu știu exact cine. Nu prea avem opțiuni în România.

Îmi doresc un jucător în genul lui Cicâldău. E greu să-l transferi pe Cicâldău. Dar ca idee... sau, să zicem, un fel de Nistor, care să fie mai tânăr și să alerge mai mult”, a declarat Becali, potrivit sport.ro.

Reacția conducerii „U” Cluj nu a întârziat să apară, iar președintele clubului, Radu Constantea, a subliniat că o posibilă plecare a lui Dan Nistor nu este luată în considerare.

Nu am avut nicio discuție cu cei de la FCSB, în orice caz, nu este o situație care să se contemple, deoarece recent și-a prelungit contractul până în 2025.

Nu credem că vom permite plecarea jucătorilor în iarnă. Ne concentrăm să ne menținem pe traiectoria noastră, între locurile 7 și 9.

Cu privire la eventualele transferuri în iarnă, antrenorii Gabi Giurgiu și Neluțu Sabău au o listă de jucători și, dacă vor considera necesar, vor discuta cu conducerea”, a declarat Radu Constantea pentru iamsport.

Comenteaza