Transferul lui Yeboah a căzut, dar CFR Cluj ar putea vinde un alt tânăr jucător. E dorit în Germania și Țările de Jos

Transferul lui Yeboah a căzut, dar CFR Cluj ar putea vinde un alt tânăr jucător. E dorit în Germania și Țările de Jos
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia ar putea încasa o sumă importantă în schimbul unuia dintre tinerii fotbaliști din lotul lui Dan Petrescu.

După ce Emmanuel Yeboah nu a mai ajuns la Slavia Praga, CFR Cluj ar putea reuși un transfer important în actuala perioadă de mercato. Potrivit impresarului său, Claudiu Petrila este dorit de formații din Germania și Țările de Jos, care au trimis deja oferte către clubul din Gruia.

"În momentul de față, sunt două oferte scrise pe adresa clubului. Sunt echipe care se bat la retrogradare în momentul de față", a spus impresarul Sergiu Bodea pentru Pro TV.

Echipele care se potrivesc descrierii oferite de agent sunt Schalke 04, Bochum, Stuttgart și Hertha Berlin din Bundesliga și Cambuur, Volendam, Emmen și Groningen din Eredivisie.

În actuala stagiune, Claudiu Petrila a strâns 34 de apariții în toate competițiile, reușind să marcheze de două ori și să ofere două pase de gol.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza