Traseu complicat pentru Simona Halep, la Madrid. Românca va trebui să treacă de Svitolina sau Osaka pentru a ajunge în finală

Traseu complicat pentru Simona Halep, la Madrid. Românca va trebui să treacă de Svitolina sau Osaka pentru a ajunge în finală
| Foto: bnpparibasopen.com

Fostul lider mondial a avut parte de o tragere la sorți nefavorabilă și va avea parte de un traseu dificil până în ultimul act al turneului din capitala Spaniei.

După dezamăgirea trăită în meciul de Fed Cup cu Franța, Simona Halep se pregătește de debutul sezonului pe zgură. Primul turneu va fi cel de la Madrid, competiție în care, românca s-a impus de două ori, în 2016 și 2017. În primul tur, fostul lider mondial va evolua împotriva unei jucătoare venite din calificări, în timp ce în turul al doilea, adversara sa va fi învingătoarea duelului dintre Johanna Konta (47 WTA) și  Alison Riske (49 WTA).

Traseul devine complicat din optimi, unde Halep ar putea da peste Julia Goerges (17 WTA). Apoi, tururile următoare propun dueluri cu jucătoare de top, precum Svitolina, Pliskova sau Osaka. Dacă liderul mondial nu va trece de sferturi, iar Simona Halep va cuceri trofeul, românca va urca din nou pe primul loc în ierarhia mondială. Turneul din capitala Spaniei se va desfășura în perioada 4-11 mai.

Comenteaza