Trei deplasări consecutive pentru U-BT. Primul meci e împotriva celor de la SCM U Craiova

Trei deplasări consecutive pentru U-BT. Primul meci e împotriva celor de la SCM U Craiova
| Foto: u-bt.ro

Echipa condusă de Dusko Vujosevic și de Mihai Silvășan speră să continue seria perfectă în Liga Națională, cu o victorie în Oltenia.

Cu un parcurs fără greșeală în actualul campionat, “studenții” își dorescă să păstreze același ritm. Pentru formația cluejană urmează o serie de trei deplasări consecutive, iar prima dintre ele va fi la Craiova. Trupa din Oltenia are un bilanț pozitiv în Liga Națională, cu trei victorii și două înfrângeri. Clujenii au un avantaj moral în fața oltenilor, pe care i-au învins în cinci din cele șase dueluri directe în sezonul trecut. Printre jucătorii periculoși de la Craiova se numără Tyler Laser, Moneya Pratt sau Porter Troupe.

“Ne așteaptă un meci cu o echipă care nu a pierdut pe teren propriu până la ora actuală. Sunt în topul clasamentului, au ambiții mari și așteaptă multe de la acest joc. Am văzut acest lucru și prin prisma presiunii pe care au pus-o prin declarațiile antrenorului lor. Ne dorim să câștigăm meciul, doar cu acest gând abordăm întâlnirea. Nu ne interesează alți factori, decât să practicăm un baschet de calitate și să ieșim învingători”, a declarat Mihai Silvășan.

Partida dintre U-BT și SCM U Craiova se va disputa astăzi, de la ora 19:00.

Comenteaza