Trei finale pentru CFR înainte de play-off. Prima se joacă vineri, cu ASA Târgu-Mureș

Trei finale pentru CFR înainte de play-off. Prima se joacă vineri, cu ASA Târgu-Mureș
CFR Cluj primește vizita lui ASA Târgu-Mureș, vineri, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 24 din sezonul regulat al Ligii 1.

"Mai sunt trei finale pentru play-off, am avut patru și una am trecut-o cu brio. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Târgu-Mureș, chiar dacă unii spun că va fi un joc ușor. Nu va fi deloc așa, pentru că i-am văzut în duelul cu Timișoara și au făcut o partidă bună. Suntem la mâna noastră și trebuie să câștigăm meciurile pe care le mai avem de disputat pentru a fi siguri de play-off", a spus antrenorul "feroviarilor", Vasile Miriuță.

Formația din Gruia ocupă locul 5 înaintea partidei cu mureșenii, având 34 puncte. ASA Târgu-Mureș este pe ultima poziție, cu doar 10 puncte. În ultima rundă, CFR a bătut-o cu 2-1 pe Gaz Metan Mediaș, în deplasare, în timp ce ASA a scos o remiză cu Timișoara, 0-0, într-un meci care s-a jucat pe arena clujenilor.

CFR Cluj nu se va putea baza în meciul de vineri pe Filipe Nascimento, acesta suferind o entorsă la meciul cu Steaua, dar vor reveni Mario Camora și Ciprian Deac. Ultimii doi au fost suspendați în ultima etapă, primul pentru cumul de cartonașe galbene, iar Deac pentru un roșu cu Steaua.

"Ne dorim să continuăm pe aceeași linie pe care am mers în ultimele etape. Nu contează ce fac adversarii, important e ceea ce facem noi", a declarat goalkeeperul "feroviarilor", Mihai Mincă.

CFR Cluj - ASA Târgu-Mureș se joacă vineri, de la ora 20:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Meciul va fi transmis în direct pe Dolce, Look și Digisport. În tur, CFR s-a impus cu 3-1 la Târgu-Mureș.

Comenteaza