Trei finale pentru ”U” înainte de sfârșitul anului. Marea îngrijorare a lui Falub

Trei finale pentru ”U” înainte de sfârșitul anului. Marea îngrijorare a lui Falub
Universitatea Cluj mai are trei meciuri oficiale de disputat în 2017, cu Avântul Reghin, Dinamo și Industria Galda. Cel mai important este de departe duelul cu echipa din Ștefan cel Mare. Până la confruntarea cu Dinamo, ”Șepcile roșii” vor evolua acasă cu Reghin, în etapa a 14-a din Liga a III-a.

Echipa lui Adrian Falub este lider în campionat, cu 29 puncte, iar o victorie în meciul de vineri i-ar pune la adăpost șefia Seriei a V-a. În spatele "studenților" se află Performanța Ighiu (locul 2, 27 puncte) și Industria Galda (locul 3, 24 puncte). Pe terenul Galdei, "U" Cluj va încheia anul. Trei puncte și aici ar consolida și mai mult poziția de lider a Universității.

Între aceste două jocuri de campionat, însă, vine și cel mai important duel al anului. "Șepcile roșii" vor evolua pe Cluj Arena, contra lui Dinamo, în optimile Cupei României. Adrian Falub e convins că "U" va lua o opțiune serioasă pentru promovarea în Liga a 2-a cu 6 puncte în ultimele două etape din tur. Cu toate acestea, tehnicianul ardelenilor crede că majoritatea jucătorilor se vor gândi la întâlnirea cu Dinamo.

"Dacă vom reuși să învingem în următoarele două partide, vom lua o opțiune importantă pentru promovare, însă nu cred că lupta se va încheia în această iarnă. Între cele două meciuri de campionat, avem unul în cupă, cu Dinamo. Întâlnim Reghinul, înaintea unei partide împotriva unei echipe puternice din Liga 1.

Va fi foarte greu să-i motivez pe jucători, pentru că ei se vor gândi la Dinamo. Apoi, în aceeași săptămână, ne vom deplasa la Galda și îmi va fi cel puțin la fel de dificil să îi recuperez. Sper, însă, să trecem cu bine peste acest program dificil. Pentru început, trebuie să câștigăm jocul de vineri", a declarat Falub, pe site-ul clubului.

Programul ultimelor trei meciuri ale "studenților" în 2017:

Liga a III-a, etapa a 19-a: "U" Cluj - Avântul Reghin (vineri, 15:30, pe Cluj Arena)
Cupa României, optimi: "U" Cluj - Dinamo (miercuri, 29 noiembrie, 20:30, pe Cluj Arena)
Liga a III-a, etapa a 20-a: Industria Galda - "U" Cluj (sâmbătă, 2 decembrie, deplasare)

Comenteaza