Trei fotbaliști de la CFR Cluj, incluși în echipa ideală a sezonului regulat din Liga 1

Trei fotbaliști de la CFR Cluj, incluși în echipa ideală a sezonului regulat din Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat primul 11 al celor mai buni jucători din prima parte a campionatului.

După un sezon în care a cucerit al patrulea titlu din istorie, formația din Gruia a intrat din nou de pe primul loc în play-off și are șanse importane să își păstreze trofeul. Campioana se bazează și în actuala stagiune pe același grup de jucători experimentați, iar trei dintre ei au fost incluși în echipa ideală a sezonului regulat. Este vorba despre fundașii Paulo Vinicius și Mario Camora și despre golgheterul George Țucudean.

Brazilianul din centrul defensivei este lăudat pentru spiritul său de lider într-o apărare care este pentru al doilea sezon consecutiv cea mai bună din Liga 1. Camora a fost apreciat pentru constanța de care dă dovadă, fiind unul dintre cei mai longevivi stranieri care au evoluat în campionatul României. În plus, George Țucudean este golgheterul campionatului pentru al doilea an la rând și a reușit să înscrie de 16 ori în 23 de apariții.

Echipa ideală a sezonului regulat:

Pigliacelli (CS U Craiova) – Benzar (FCSB), Paulo Vinicius (CFR Cluj), Cestor (Astra), Camora (CFR Cluj) – Tandia (Sepsi), Cicâldău (CS U Craiova), Fl. Tănase (FCSB) – I. Hagi (Viitorul), Țucudean (CFR Cluj), Mitriță (CS U Craiova). Antrenor: Costel Enache (Astra).

CFR Cluj va debuta pe teren propriu în play-off împotriva formației Sepsi Sfântu Gheorghe, sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:15.

Comenteaza