Trei jucători ai CFR-ului în echipa etapei, după meciul în care clujenii au cucerit un nou titlu

Trei jucători ai CFR-ului în echipa etapei, după meciul în care clujenii au cucerit un nou titlu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat cei mai buni 11 jucători ai rundei cu numărul nouă, din play-off/play-out, iar trei fotbaliști ai campioanei se află printre remarcații etapei.

După un sezon în care a condus pentru o lungă perioadă clasamentul Ligii 1, CFR Cluj a reușit să cucerească un nou titlu, al cincilea din istorie. Confirmarea succesului “feroviarilor” a venit în urma victoriei de pe propriul teren, împotriva formației CS U Craiova. Trei dintre jucătorii CFR-ului au fost incluși în echipa etapei, pentru evoluția din meciul cu olteni. Este vorba despre Arlaukis, Vinicius și Culio. Lituanianul a fost lăudat pentru intervențiile sale decisive, brazilianul pentru evoluția fără greșeală din defensivă, în timp ce argetinianul a fost evidențiat pentru golul ce a adus victoria.

Echipa etapei a noua, din play-off/play-out:

Arlauskis (CFR Cluj) - Dandea (Hermannstadt), Vinicius (CFR Cluj), Iacob (Viitorul) -  Golofca (FC Botoşani), Culio (CFR Cluj), Petre (Poli Iaşi), Coman (FCSB) - Montini (Dinamo), Ganea (Viitorul), Hora (FCSB). Antrenor: Hagi (Viitorul)

Comenteaza