Trei jucători de la CFR Cluj în cea mai bună echipa a sezonului trecut din Liga 1

Trei jucători de la CFR Cluj în cea mai bună echipa a sezonului trecut din Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Pe lângă cei patru fotbaliști, Dan Petrescu, fostul antrenor din Gruia, a fost ales cel mai bun tehnician al stagiunii precedente potrivit AFAN.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România a anunțat lista câștigătorilor Premiilor AFAN 2020, acordate pentru sezonul 2019-2020. Distincțiile au fost acordate în urma voturilor exprimate online de fotbaliștii din primele două ligi, fotbalistele din prima ligă și membrii biroului executiv AFAN.

Dintre jucătorii campioanei s-au remarcat trei fundași, Vincius, Burcă și Camora, care au fost incluși în echipa anului. Mai mult, Paulo Vinicius a fost desemnat cel mai bun străin din Liga 1, în timp ce Dan Petrescu a fost antrenorul anului, grație performanțelor reușite alături de “feroviari”. În cel mai bun 11 al sezonului se află și Cristi Bălgrădean, însă portarul a evoluat în sezonul trecut pentru FCSB.

Cel mai bun 11 al sezonului 2019-2020:

Bălgrădean (FCSB) – Crețu (FCSB), Vinicius (CFR Cluj), Burcă (CFR Cluj), Camora (CFR Cluj) – Olaru (FCSB), Cicâldău (CS U Craiova), Moruțan (FCSB) – Man (FCSB), Koljic (CS U Craiova), Coman (FCSB)

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza