Trei jucători de la CFR Cluj în cea mai bună echipa a sezonului trecut din Liga 1

Trei jucători de la CFR Cluj în cea mai bună echipa a sezonului trecut din Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Pe lângă cei patru fotbaliști, Dan Petrescu, fostul antrenor din Gruia, a fost ales cel mai bun tehnician al stagiunii precedente potrivit AFAN.

Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România a anunțat lista câștigătorilor Premiilor AFAN 2020, acordate pentru sezonul 2019-2020. Distincțiile au fost acordate în urma voturilor exprimate online de fotbaliștii din primele două ligi, fotbalistele din prima ligă și membrii biroului executiv AFAN.

Dintre jucătorii campioanei s-au remarcat trei fundași, Vincius, Burcă și Camora, care au fost incluși în echipa anului. Mai mult, Paulo Vinicius a fost desemnat cel mai bun străin din Liga 1, în timp ce Dan Petrescu a fost antrenorul anului, grație performanțelor reușite alături de “feroviari”. În cel mai bun 11 al sezonului se află și Cristi Bălgrădean, însă portarul a evoluat în sezonul trecut pentru FCSB.

Cel mai bun 11 al sezonului 2019-2020:

Bălgrădean (FCSB) – Crețu (FCSB), Vinicius (CFR Cluj), Burcă (CFR Cluj), Camora (CFR Cluj) – Olaru (FCSB), Cicâldău (CS U Craiova), Moruțan (FCSB) – Man (FCSB), Koljic (CS U Craiova), Coman (FCSB)

Comenteaza