Trei jucători de la CFR Cluj, incluși în echipa ideală a sezonului regulat al Ligii 1

Trei jucători de la CFR Cluj, incluși în echipa ideală a sezonului regulat al Ligii 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Alături de cei trei jucători se află și Dan Petrescu, care a fost desemnat cel mai bun tehnician al primei părți a campionatului.

CFR Cluj a dominat categoric sezonul regulat, pe care l-a încheiat pe prima poziție, cu 76 de puncte acumulate în cele 30 de partide. Pentru performanțele reușite în prima parte a campionatului, trei jucători ai formației din Gruia au fost incluși în echipa ideală a sezonului regulat.

Primul este Otto Hindrich, care la doar 19 ani a contribuit la cea mai lungă serie fără gol primit din istoria campionatului. Din cele 869 de minute de invincibilitate ale “feroviarilor”, tânărul goalkeeper a evoluat în 689.

Totodată, în echipa ideală a sezonului regulat a fost inclus și Andrei Burcă, cel care a devenit liderul defensivei campioanei, dar a contribuit și în plan ofensiv, cu două reușite importante.

Din echipa ideală a sezonului regulat nu putea lipsi Ciprian Deac, cel care la 36 de ani a înscris de 8 ori și a oferit 7 pase decisive, fiind pe teren în 29 din cele 30 de jocuri.

Dan Petrescu a fost desemnat drept cel mai bun antrenor din sezonul regulat, după ce echipa condusă de el de la începutul lunii septembrie a obținut 76 de puncte, o performanță nemaiîntâlnită de 23 de ani, atunci când Rapid acumula 77 de puncte după 30 de etape.

Printre remarcații sezonului regulat se află și Iasmin Latovlevici, cel care a strâns 5 prezențe în tricoul CFR-ului, însă a evoluat mai apoi în 18 partide pentru FC Argeș.

Echipa ideală a sezonului regulat al Ligii 1:

Portar

Otto Hindrich (CFR Cluj)

Fundași

Christopher Braun (FC Botoșani)

Andrei Burcă (CFR Cluj)

Ionuț Larie (Farul Constanța)

Iasmin Latovlevici (CFR Cluj/FC Argeș)

Mijlocași

Ciprian Deac (CFR Cluj)

Malcom Edjouma (FC Botoșani/FCSB)

Vadim Rață (FC Voluntari)

Florin Tănase (FCSB)

Atacanți

Jefte Betancor (Farul Constanța)

Andrei Ivan (CS U Craiova)

Antrenor: Dan Petrescu (CFR Cluj)
Comenteaza