Trei jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1. Dan Petrescu e cel mai bun antrenor al rundei

Trei jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1. Dan Petrescu e cel mai bun antrenor al rundei
Anul trecut "feroviarii" au fost eliminați din competiție de luxemburghezii de la Dudelange

LPF a anunțat cei mai buni jucători din runda cu numărul doi din campionat, iar trei fotbaliști ai campioanei se află printre remarcați.

“Feroviarii” au oferit o adevărată demonstrație de forță împotriva Academicii Clinceni, iar performanța clujenilor nu a trecut neobservată. Evoluția bună și scorul din partida cu nou-promovata au propulsat trei jucători ai campioanei în echipa ideală a etapei a doua din Liga 1. Este vorba despre debutantul Mike Cestor, cel care a și înscris la primul său meci pentru CFR, deși a evoluat ca fundaș stânga.

Tânărul Cătălin Itu a fost și el lăudat pentru jocul din prima repriză și pentru faptul că a reușit să marcheze primul său gol pe prima scenă a fotbalului românesc. Căpitanul din meciul cu Academica Clinceni, Adrian Păun a ieșit în evidență datorită faptului că a contribuit decisiv la toate golurile reușite de “feroviari”.

În plus, Dan Petrescu e antrenorul etapei în Liga 1, după ce echipa sa a reușit să înscrie de patru ori în deplasare. Tehnicianul a fost lăudat pentru modul în care a pregătit fazele fixe înaintea duelului cu ilfovenii.

Echipa ideală a etapei a doua din Liga 1:

Aioani (Chindia Târgoviște) – Miron (FC Botoșani), M. Constantin (Gaz Metan Mediaș), Cestor (CFR Cluj) – Eric (Viitorul), Papa (FC Botoșani), Mateiu (U Craiova), Itu (CFR Cluj) – Bărbuț (U Craiova), M. Roman (U Craiova), Păun (CFR Cluj). Antrenor: Dan Petrescu (CFR Cluj)

Pentru “feroviari” urmează duelul din preliminariile Ligii Campionilor, împotriva celor de la Maccabi Tel Aviv. În campionat, clujenii se vor duela cu Dinamo, în runda cu numărul trei.

Comenteaza