Trei jucători, out de la CFR Cluj. Konoplyanka, printre cei vizați: "O uriașă dezamăgire"

Trei jucători, out de la CFR Cluj. Konoplyanka, printre cei vizați: "O uriașă dezamăgire"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Sosit ca o mare vedetă în Gruia, ucraineanul l-a supărat pe patronul Nelu Varga, care îi pregătește plecarea.

Chiar dacă negau că Yevhen Konoplyanka va fi un nou caz Julio Baptista, șefii CFR-ului s-au convins că fostul câștigător al Europa League reprezintă o țeapă, precum brazilianul. Așadar, patronul clubului clujean a anunțat plecarea sa în iarnă, iar pe listă se află și alți doi jucători.

"La capitolul plecări, pot să vă spun trei jucători de care ne vom despărți. Unul este Konoplyanka, o uriașă dezamăgire. A fost pariul meu, din păcate, însă l-am pierdut.

Nu se poate ca înainte de fiecare meci oficial, când antrenorul te bagă, cu o zi înainte să-l anunți că te doare piciorul, că te înțeapă nu știu ce. Probabil nu mai are chef de fotbal, dar nu mai contează, e subiect închis. Ne vom despărți de Konoplaynka la iarnă.

Un alt jucător care nu a dat satisfacție este Juricic. La fel, un fotbalist în care eu am crezut. Din păcate, n-a reușit să se adapteze, nu reușește să marcheze. Nu a fost ceea ce ne-am dorit și ne vom despărți de el la iarnă. Al treilea este Bălgrădean cu care vom rezilia în această iarnă", a spus patronul CFR-ului pentru Fanatik.

Dacă Cristi Bălgrădean nu a prins niciun minut în actuala stagiune, Yevhen Konplyanka a strâns 4 apariții, totalizând 54 de minute, în timp ce Luka Juricic a reușit să înscrie de două ori în 15 meciuri.

Comenteaza