Trei meciuri din SuperLigă amânate: CFR Cluj, FC Hermannstadt și Farul Constanța în Europa Conference League

Trei meciuri din SuperLigă amânate: CFR Cluj, FC Hermannstadt și Farul Constanța în Europa Conference League

Vineri, 4 august, Liga Profesionistă de Fotbal a luat o decizie importantă, amânând trei partide din etapa a 5-a a SuperLigii.

Confruntările dintre CFR Cluj și Sepsi, FC Hermannstadt și FCSB, precum și Farul Constanța și UTA au fost reprogramate la cererea celor trei echipe, care vor reprezenta România în turul al treilea preliminar al Europa Conference League.

Această decizie a fost luată în contextul în care cele trei cluburi vor să își maximizeze șansele de succes în competiția europeană, iar participarea în Europa Conference League reprezintă o oportunitate importantă pentru fotbalul românesc de a se afirma pe plan internațional.

Amânarea acestor partide vine în întâmpinarea eforturilor depuse de echipele implicate pentru pregătirea și concentrarea asupra competiției europene.

În urma discuțiilor dintre reprezentanții cluburilor și autoritățile fotbalistice, s-a hotărât ca meciurile să fie reprogramate la date ce urmează să fie stabilite și comunicate ulterior, astfel încât toate echipele să beneficieze de condiții optime pentru performanță.

Comenteaza