Trei transferuri la CFR. Cristi Manea rămâne în Gruia încă un an

Trei transferuri la CFR. Cristi Manea rămâne în Gruia încă un an

Feroviarii au reuşit să prelungească pe un an împrumutul lui Cristi Manea de la Apollon Limassol. Internaționalul maghiar Adam Lang și atacantul camerunez Robert Ndip Tambe sunt celelalte două noutăți din lotul lui Edi Iordănescu.

“Cristi Manea, unul dintre cei mai buni fundaşi laterali români ai momentului, revine la echipa alături de care a câştigat campionatul în România. În vârstă de 20 de ani, apărătorul dreapta a fost unul dintre cei mai constanţi jucători ai CFR-ului în sezonul trecut, evoluând în 35 din cele 36 de partide din Liga 1”, au anunţat feroviarii pe site-ul oficial.

Manea este împrumutat la CFR Cluj de Apollon Limassol.

Tot miercuri, CFR a anunțat alte două transferuri. Internaționalul maghiar Adam Lang și atacantul camerunez Robert Ndip Tambe au semnat Campioana României.

Stopperul maghiar are 25 de ani și a evoluat în carieră la echipe precum Veszprém, Gyor, Videoton, Dijon și Nancy. În sezonul 2012/2013, la doar 20 de ani, Lang a ieșit campion al Ungariei cu ETO Gyor.

Atacantul Robert Ndip Tambe a venit în Gruia după despărțirea de echipa turcă Adana Demirspor, trupă pentru care a marcat în sezonul trecut 14 goluri în Cupă și Campionat. În 2016, Tambe a câștigat alături de reprezentativa țării sale, Camerun, Cupa Africii pe Națiuni.

Comenteaza