Trei variante pentru înlocuirea lui Falub. Cine se află pe lista Universității Cluj

Trei variante pentru înlocuirea lui Falub. Cine se află pe lista Universității Cluj
| Foto: FC Universitatea Cluj

Oficialii clubului clujean au pregătit o listă cu trei nume pentru banca tehnică a “Șepcilor roșii”.

După un an la conducerea echipei, Adrian Falub a demisionat din funcție luni seara. Cele două înfrângeri din primele trei etape ale noului sezon al Ligii a 2-a și jocul modest al formației clujene au cântărit în decizia tehnicianului.

Pentru înlocuirea lui Falub, conducerea “studenților” a pregătit o listă cu trei nume, notează Prosport. Primul este Claudiu Niculescu, cel care în prezent pregătește CS Mioveni, cu care a fost aproape de ajunge în Liga 1, dar a pierdut barajul cu Chindia Târgoviște.

Fostul atacant a jucat și a antrenat “U” Cluj, însă clauza sa de reziliere a contractului este de 100.000 de euro și reprezintă un impediment pentru “Șepcile roșii”.

Pe listă se mai află Eugen Neagoe, cel care în stagiunea precedentă a pregătit Dinamo și Hermannstadt în Liga 1 și care este în prezent liber de contract.

Mai mult, un nume surpriză de pe lista oficialilor clujeni este cel al lui Gheorghe Mulțescu, antrenor care i-a mai pregătit pe “studenți” în urmă cu 13 ani și care și-a încheiat recent contractul cu Dinamo.

loading...
Comenteaza