"Tricolorii" vin pe Cluj Arena. Cine va fi adversarul României și când se va juca meciul

Cluj Arena are șanse reale să găzduiască la finalul acestui an un meci amical al echipei naționale de fotbal a României.

"Naționala" ar putea reveni la Cluj după șase ani de pauză, ce-i drept, pentru a juca un meci amical. În acest sens, secretarul general al Federației Române de Fotbal, Gheorghe Chivorchian, a verificat astăzi condițiile oferite de Cluj Arena.

Adversara "tricolorilor" va fi reprezentativa Danemarcei, iar data a fost fixată pentru 18 noiembrie, la câteva zile după partida României cu Irlanda de Nord, din preliminariile "Europeanului" din 2016. Practic, mai rămâne doar ca stadionul să primească votul Comitetului Executiv din cadrul Federației Române de Fotbal. 

"România trebuie să joace pe mai multe stadioane din țară, inclusiv aici, pe Cluj Arena, unde condițiile sunt excelente", a spus George Ogăraru, antrenorul Universității Cluj. 

România a disputat ultimul meci la Cluj în septembrie 2008, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Gruia. "Tricolorii" conduși de Victor Pițurcă s-au făcut atunci de rușine în fața Lituaniei, care s-a impus cu 3-0, în primul meci din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2010. "Nu mi-a plăcut în Cluj. Publicul mi-a cerut demisia. Nu cred că vom mai juca vreodată aici", a spus Pițurcă la acea vreme. El s-a înțeles recent cu arabii de la Al Ittihad.

 

Comenteaza