Țucudean, din nou eroul CFR-ului. Campioana s-a impus la limită în partida cu Poli Iași

Țucudean, din nou eroul CFR-ului. Campioana s-a impus la limită în partida cu Poli Iași
| Foto: facebook.com/cfr1907

Golgheterul Ligii 1 a înscris în ultimul minut de prelungiri, după o acțiune pe cont propriu și a adus prima victorie a "feroviarilor" în 2019. 

Ieșenii au început mai bine jocul de pe propriul teren, au avut posesia, iar prima oportunitate de a marca a venit după un sfert de oră. Misiunea “feroviarilor” a devenit și mai complicată în minutul 17, când Culio a fost eliminat, după ce a primit al doilea cartonaș galben. Jocul celor două formații a fost serios afectat de condiția suprafeței de joc, iar până la pauză, ocaziile au lipsit cu desăvârșire.

Nici în repriza secundă ritmul partidei nu a crescut, iar ambele formații s-au mulțumit cu un joc de pase la mijlocul terenului. Totuși, după mai bine de o oră de joc, gazdele au avut o nouă oportunitate de a marca, de data aceasta prin Patrick Petre. Presiunea ieșenilor la poarta lui Arlauskis a continuat, fără ca formația din Gruia să găsească soluții pentru a ieși din apărare. Alin Minteuan s-a dovedit a fi inspirat în finalul jocului, când l-a introdus în teren pe George Țucudean. Atacantul CFR-ului a înscris la ultima fază a jocului și a adus cele trei puncte "feroviarilor". 

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Lang, Mureșan, Camora – Djokovic, Bordeianu (Hoban ’85), Culio – Deac, Costache (Țucudean ‘90), Păun (Moutinho ‘65)

Poli Iași: Ruben – Rus, Gardoș, Frăsinescu, Sin – Mihalache (Sanoh ’74), Cioinac – Platini, Petre (Burlacu ’80), Zaharia (Nascimento ‘60) – Garros

În urma victoriei de la Iași, CFR Cluj rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 51 de puncte. Pentru “feroviari” urmează partida din Cupa României, împotriva lui Sepsi Sfântu Ghoerghe.

Comenteaza