Țucudean, discurs dur: ”E păcat că am luat un gol stupid, care ne-a dezorganizat”

Țucudean, discurs dur: ”E păcat că am luat un gol stupid, care ne-a dezorganizat”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Atacantul CFR-ului a înscris și în partida cu roș-albaștrii și a ajuns la cota șase goluri marcate în acest sezon.

După ce a salvat un punct pentru naționala României, cu golul marcat în partida de la Belgrad, vârful campioanei s-a întors cu gol și la echipa de club. Țucudean a profitat de o respingere în față a lui Bălgrădean și a înscris ca un număr 9 veritabil.

Golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut a dezvăluit secretul din spatele formei sale sportive. “Secretul meu e că mă antrenez foarte serios. Stau bine din punct de vedere fizic. E şi meritul colegilor care mă joacă cu mingi. FCSB are o echipă bună, noi la fel. Mai sunt Craiova, Dinamo şi Viitorul”, a declarat internaționalul român.

Țucudean a vorbit și despre momentele decisive din partida cu FCSB. “Am controlat mult mai mult jocul decât ei. Nu a fost niciun discurs la pauză. Ştiam ce trebuie să facem. A fost un joc deschis. E bine că am egalat. Ne dă încredere pe viitor acest lucru. În campionat stăm bine.

E dureros că am fost eliminaţi din Europa. Pauza asta ne-a prins foarte bine. E păcat că am luat un gol stupid, care ne-a dezorganizat. În vestiar nu s-au simţit problemele. Când cineva din club nu iese să calmeze spiritele din timp, apar aceste discuţii”, a spus atacantul, la finalul partidei.

Următorul meci pentru campioana CFR va fi împotriva nou-promovatei FC Hermannstadt. 

Comenteaza