News alert Turneul WTA din Bucureşti s-ar putea muta la Cluj-Napoca. Ce spune Ilie Năstase

Turneul WTA din Bucureşti s-ar putea muta la Cluj-Napoca. Ce spune Ilie Năstase

Turneul de tenis feminin din 2019 va rămâne la Bucureşti după ce federaţia de tenis din Ungaria a blocat mutarea competiţiei, dar Ilie Năstase este dispus ca pe viitor să mute turneul la Cluj-Napoca.

Năstase a vorbit despre mutarea turneului de la Bucureşti la Cluj. "Depinde de tovarăşul guvernator (Mugur Isărescu, n. red.) dacă ne lasă să jucăm acolo (la Arenele BNR, n. red.). Ar fi ideal să se joace la Cluj. Am vorbit şi cu domnul Emil Boc, ca să nu ne mai certăm.

Asta ar fi cel mai bine: să se joace în Cluj. Dacă se joacă în sală, au unde să joace. Dacă se joacă afară, au la greu cluburi de tenis în Cluj. Dacă domnul ăsta (Mugur Isărescu, n. red.) crede că Banca Naţională e a lui, să fie a lui. Şi noi suntem proşti să acceptăm asta!", a spus Ilie Năstase, la ProSport Live, citat de Mediafax.ro.

Turneul WTA din Bucureşti va avea loc în perioada 15-21 iulie. Competiţia are premii totale în valoare de 250.000 de dolari. Turneul WTA de la Bucureşti a debutat în 2014. De atunci, la Arenele BNR au triumfat Simona Halep (2014, 2016), Karolina Schmiedlova (2015), Irina Begu (2017) şi Anastasija Sevastova (2018).

Comenteaza