"U" a prelungit contractele a doi fotbalişti. 11 juniori au devenit profesionişti

Universitatea Cluj a prelungit angajamentele la doi tineri jucători, iar 11 tineri care au terminat junioratul au semnat contracte de fotbalişti profesionişti.

Andreas Calcan (20 de ani) şi-a prelungit contractul pe o perioadă de patru ani, iar Lorant Kovacs (21 de ani) a încheiat o înţelegere cu Universitatea pe încă trei ani.

Totodată echipa "Şepcilor Roşii" a încheiat contracte de jucători profesionişti cu 11 fotbalişti care au încheiat junioratul în această vară: Alin Mutu, Cornel Coc, Roland Niczuly, Răzvan Dulap, Peter Molnar, Rareş Cândea, Cătălin Vescan, Darius Hâmpea, Robert Boboc, Marian Popescu şi Răzvan Greu sunt jucătorii noştri pentru încă trei ani.

„Pe lângă întărirea lotului, ne îndreptăm atenţia spre jucătorii tineri, crescuţi în curtea noastră. Ştim că pasul de la juniori la Liga I este greu de făcut, iar tocmai de aceea vom căuta opţiuni pentru ca fiecare dintre ei să joace, să se acomodeze cu fotbalul profesionist, pentru ca în momentul în care va sosi ora debutului la Universitatea Cluj să fie pregătiţi din toate punctele de vedere. Creşterea şi educarea tinerilor fotbalişti e unul dintre obiectivele de bază la Universitatea, iar datoria noastră e să-l ducem mai departe”, a declarat pentru site-ul oficial al clubului administratorul special al Universităţii Cluj, Vlad Munteanu.

În altă ordine de idei,"studenţii" vor întâlni sâmbătă 5 iulie, de la ora 16.00, echipa de liga a treia din Germania, SV Wacker Burghausen.

 

Comenteaza