U-BT a ajuns la cea de-a 10-a victorie a sezonului în EuroCup. Mihai Silvășan: "Am avut o intensitate remarcabilă"

U-BT a ajuns la cea de-a 10-a victorie a sezonului în EuroCup. Mihai Silvășan: "Am avut o intensitate remarcabilă"
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României a trecut pentru a doua oară în actuala stagiune de Aris Salonic, scor 90-74.

Primul meci european din 2024 a adus un nou succes pentru U-BT Cluj-Napoca, echipă ce se menține în lupta pentru primele poziții în Grupa B. Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit la finalul partidei și a lăudat evoluția baschetbaliștilor săi.

"Sunt foarte bucuros pentru această victorie și nu vorbesc prin prisma a ceea ce am obținut eu ca antrenor, ajungând la 300 de rezultate pozitive. M-a bucurat felul cum au jucat băieții, pasiunea lor și efortul depus.

Am jucat un baschet bun, iar în repriza a doua am controlat meciul. Am avut o intensitate remarcabilă. Este doar o victorie, mai avem 4 meciuri de jucat, dintre care 3 în deplasare. Este un program dificil, însă ne vom concentra și vom lua totul pe rând.

Probabil că suntem calificați în Play-Off, dar nu am făcut calcule. Conform mentalității noastre, demult nu ne mai facem calcule. Noi vrem să avem o atitudine bună și să câștigăm fiecare meci.

Pe de altă parte, este complicat să ții un sezon întreg în același ritm. Noi ne bazăm pe o intensitate ridicată și pe apărare agresivă. În viața fiecărei echipe există sincope, însă până la urmă la final se trage linie și atunci vrem să avem un sezon de care să ne amintim cu plăcere", a spus antrenorul.

Comenteaza