U-BT a bifat un nou transfer. “Studenții” au obținut semnătura unui baschetbalist lituanian

U-BT a bifat un nou transfer. “Studenții” au obținut semnătura unui baschetbalist lituanian
| Foto: fiba.basketball

Formația clujeană a perfectat cel de-al șaptelea transfer al verii, după ce a reușit să îl achiziționeze pe Donatas Tarolis, jucător ce a evoluat și în Euroligă.

U-BT nu concepe să rateze titlul încă un sezon, iar echipa s-a întărit serios înaintea noii stagiuni. Cu un nou antrenor coordonator, în persoana lui Dusko Vujosevic, clujenii au reușit mai multe transferuri importante. Ultimul pe listă este Donatas Tarolis, baschetbalist ce evoluează ca extremă de forță. Jucătorul în vârstă de 25 de ani măsoară 2.03 m și sosește de la BC Lietkabelis, din Lituania.

Tarolis se află la a doua experiență în afara țării natale, după cea de la Traiskirchen Lions (Austria). În Lituania, el a mai evoluat și pentru celebra formație Zalgiris. Extrema se poate lăuda și cu o prezență în Euroligă, dar și cu meciuri în Basketball Champions League. În plus, Tarolis a cucerit medalia de aur la Universiada din 2017, alături de naționala țării sale.

În această vară, U-BT i-a mai transferat pe Brandyn Curry, Rareş Uţă, Patrick Richard, Karlo Zganec, Artis Ate sau Darko Planinic.

Comenteaza