U-BT a câștigat clar duelul cu Phoenix Galați, dar nu se gândește la Sărbători

U-BT a câștigat clar duelul cu Phoenix Galați, dar nu se gândește la Sărbători
Campioana României a reușit o nouă victorie în Liga Națională, cu doar două zile înainte de Ajunul Crăciunului. U-BT Cluj a învins pe Phoenix Galați, vineri, la Sala Polivalentă, într-un meci din etapa a 10-a.

Scorul final a fost 91-75 (23-17, 20-20, 30-13, 18-25) pentru ardeleni. Ousmane Barro a reușit 18 puncte, lista marcatorilor de la U-BT fiind completată de Zeljko Sakic (15 puncte), Nandor Kuti (14 puncte), Andrei Calnicenco (13 puncte), Vaidas Kariniauskas (9 puncte), Lasannah Kromah (8 puncte), Giordan Watson, Justin Gray (ambii cu câte 4 puncte), Andrei Mureșan, David Vida și Abu Teir (2 puncte fiecare).

Echipa lui Mihai Silvășan ajunge, astfel, la 8 victorii în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet. "Studenții" ocupă locul secund în clasament, cu 18 puncte. Campioana României nu are, însă, timp să se gândească la Sărbători.

Miercuri, 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, clujenii vor evolua pe terenul lui BC Timișoara. După acest joc, U-BT va reveni acasă pentru a juca cu Timba Timișoara în penultima zi a anului 2017.

"Sunt mulțumit de meciul de astăzi (vineri - n. red.). ne-am făcut treaba bine. Chiar dacă am avut probleme de lot, acestea nu ne-au oprit să jucăm un baschet bun, mai ales în repriza a doua. Din păcate, noi nu avem sărbători, în 25 avem două antrenamente, iar în 26 plecăm la Timișoara pentru un meci foarte important, care decide primul loc la finalul turului!", a declarat antrenorul campioanei României, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

Comenteaza