Video U-BT a câștigat, dar Silvășan e supărat: "Nu sunt mulțumit de felul cum am jucat"

U-BT a câștigat, dar Silvășan e supărat: "Nu sunt mulțumit de felul cum am jucat"
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României a obținut o nouă victorie în EuroCup, însă antrenorul nu a fost încântat de prestația elevilor săi.

După ce au trecut de Turk Telekom Ankara, finalista sezonului trecut, "studenții" au revenit de la -15 pe terenul celor de la Slask Wroclaw și au câștigat cu 70-67.

Chiar dacă succesul plasează U-BT Cluj pe locul al treilea în Grupa B, fiind alături de Gran Canaria, deținătoarea trofeului și JL Bourg, singurele echipe neînvinse în actualul sezon, Mihai Silvășan a fost dezamăgit de evoluția jucătorilor săi.

"Sunt extrem de fericit pentru această victorie, deși nu sunt mulțumit de felul cum am jucat. Am evoluat prost atât din punct de vedere defensiv, cât și ofensiv.

Pe de altă parte, am arătat caracter și nu am cedat în nicio clipă. Din fericire, mai mulți jucători au ieșit la rampă pe final și am obținut o victorie care ne bucură foarte mult", a spus antrenorul.

Cel mai bun marcator al campioanei României, D.J. Seeley, cel care a reușit 24 de puncte, 5 recuperări și 5 intercepții a fost în asentimentul tehnicianului său.

"Mă simt grozav, mă bucur că am revenit. Am jucat foarte prost, am ratat aruncări și am fost slabi în defensivă. Am găsit o cale să câștigăm și este minunat", a declarat baschetbalistul american.

Rezumatul partidei poate fi urmărit aici:

Comenteaza