U-BT a debutat cu dreptul în Liga Națională. Clujenii au obținut o victorie muncită cu Dinamo

U-BT a debutat cu dreptul în Liga Națională. Clujenii au obținut o victorie muncită cu Dinamo
| Foto: u-bt.ro

Formația clujeană a reușit să învingă în primul meci din actualul sezon de campionat, însă a avut emoții până în ultimele minute ale partidei din capitală.

Jocul din Sala Dinamo a fost echilibrat în primele sale minute. Cele două formații au mers cap la cap până în finalul primului sfert, când gazdele au reușit să se distanțeze. După primele 10 minute scorul era 31-26. Dinamoviștii au profitat de eficiența aruncărilor de la distanță (46%) și au reușit să se distanțeze chiar la 12 puncte.

Clujenii au revenit în joc, au reușit câteva puncte ușoare pe contraatac, iar la pauză tabela indica 53-53. Echilibrul din joc s-a păstrat și după revenirea de la cabine. În sfertul trei, cele două formații au fost la egalitate până în ultimele minute, când “studenții” au reușit să se distanțeze, însă doar la două posesii.

Înaintea ultimului sfert, scorul era 76-72, în favoarea clujenilor. Nici în ultima parte, niciuna dintre formații nu a reușit să obțină un avantaj decisiv. Jocul a fost un adevărat carusel, în care ambele echipe s-au succedat la conducerea partidei. În cele din urmă, baschetbaliștii de la U-BT au reușit să se impună cu 100-90.

Cei mai buni marcatori ai clujenilor au fost Richard (24 de puncte, 7 pase decisive), Zganec (20 de puncte, 9 recuperări) și Ate (16 puncte, 7 recuperări). Următorul meci al clujenilor va fi tot în deplasare, în Liga Națională, împotriva celor de la BCMU Argeș Pitești.

Comenteaza