U-BT a făcut spectacol la ultimul meci european al anului pe propriul teren

U-BT a făcut spectacol la ultimul meci european al anului pe propriul teren
| Foto: championsleague.basketball

Împinsă de la spate de peste 4.000 de fani, formația clujeană s-a impus în fața italienilor de la Happy Casa Brindisi, scor 104-94.

"Studenții" au început excelent jocul din Sala Polivalentă, iar la jumătatea primul sfert conduceau cu 18-6. Italienii au mărit ritmul și au încercat să revină, iar după primele 10 minute scorul era 28-19.

Scenariul s-a repetat și în sfertul secund, U-BT s-a distanțat, însă Happy Casa Brindisi a revenit. La finalul primelor două perioade de joc, în care ambele echipe au excelat la capitolul aruncării de la distanță, scorul era 55-48 în favoarea gazdelor. 

Italienii au ieșit mai concentrați de la cabine și s-au apropiat la doar două puncte de "studenți". Mihai Silvășan a intervenit cu un time-out, iar elevii săi au refăcut avantajul, iar cu 10 minute înainte de final conduceau 83-74.

Într-un ultim sfert de cu a fost lipsit de emoții, clujenii au gestionat mai bine jocul și au reușit să se impună 104-94, ajungând astfel la al patrulea succes în cinci partide în Grupa G a Basketball Champions League.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Richard (23 de puncte, 5 recuperări), urmat de Stewart (20 de puncte, 7 recuperări) și Brown (17 puncte, 10 pase decisive). 

Comenteaza