U-BT a început cu o înfrângere cantonamentul din Serbia. Vujosevic: “Nu pot spune că sunt satisfăcut, dar a fost un bun antrenament”

U-BT a început cu o înfrângere cantonamentul din Serbia. Vujosevic: “Nu pot spune că sunt satisfăcut, dar a fost un bun antrenament”
| Foto: facebook.com/UBTCluj

Echipa clujeană a pierdut primul meci de pregătire al verii, împotriva formației KK Dynamic Belgrad, scor 77-72, dar antrenorul “studenților” e încrezător că evoluția elevilor săi se va îmbunătăți.

După aproape o lună de pregătire pe plan local, U-BT a plecat spre Serbia unde va disputa mai multe amicale împotriva unor formații din țara vecină. În prima partidă de pregătire, clujenii au dat peste KK Dynamic Belgrad. Deși au început mai bine jocul, “studenții” și-au pierdut din turație și au fost conduși la pauză. Nici în ultimele două sferturi, elevii lui Dusko Vujosevic nu au putut întoarce deficitul, iar scorul final a fost 77-72.

Antrenorul echipei clujene e convins că formația sa va evolua pe parcursul stagiului de pregătire. “Am venit în Serbia să jucăm meciuri amicale, pentru că până acum nu am jucat deloc. E normal ca în perioada aceasta echipa să fie obosită de la antrenamentele intense și de la drumul de ieri. De aceea, pentru noi nu era în prim plan rezultatul. Bineînțeles, vrem mult să câștigăm, dar meciul a fost un bun antrenament.

KK Dynamic este o echipă puternică, ce are ca obiectiv să joace play-off Ligii Adriatice. Noi am avut multe momente bune în timpul meciului, dar am avut și momente în care nu am evoluat așa cum ne dorim. Nu pot spune că sunt satisfăcut, dar sunt mulțumit de faptul că meciul pierdut sâmbătă are ca scop să ne pregătească pentru jocurile oficiale”, a spus Dusko Vujosevic.

Cel mai bun om de la U-BT Cluj a fost Darko Planinic (19 puncte, 10 recuperări), urmat de Brandyn Curry (12 puncte, 5 pase decisive) și Patrick Richard (12 puncte, 3 pase decisive).

Programul U-BT Cluj în cantonamentul de vară:

  • 2 septembrie – amical cu KK Mega Bemax – Belgrad
  • 4 septembrie – amical cu Szolnoki Olaj – Belgrad
  • 6 septembrie – amical cu Buducnost Podgorica – Sarajevo, Memorialul “Mirza Delibasic”
  • 7 septembrie – finala mică/mare la Memorialul “Mirza Delibasic”
Comenteaza