U-BT a învins doar după prelungiri SCM U Craiova. Silvășan: “Nu am avut atitudinea de care aveam nevoie”

U-BT a învins doar după prelungiri SCM U Craiova. Silvășan: “Nu am avut atitudinea de care aveam nevoie”
| Foto: championsleague.basketball

Campioana României s-a întrebuințat serios în fața oltenilor, de care au trecut la capătul unei reprize suplimentare, scor 100-97.

U-BT a fost surprinsă de SCM U Craiova, care a fost aproape de a reuși un rezultat important în Sala Polivalentă. Chiar dacă “studenții” au reușit să se impună în cele din urmă, Mihai Silvășan s-a declarat nemulțumit de atitudinea echipei sale.

“A fost o partidă proastă din punctul nostru de vedere. Mă refer aici la atitudine, nu am avut atitudinea de care aveam nevoie. Le-am spus băieților că este vorba despre noi, nu despre adversar. Cu 28 de mingi pierdute, mă mir că am câștigat.

Evident că suntem echipa mai bună, dar nu cred că e vorba doar despre acest aspect. Contează cum alegi să evoluezi pe teren. Din păcate, la câțiva dintre jucătorii noștri s-a văzut o lipsă de atitudine. Avem nevoie de toată lumea pentru a câștiga campionatul.

Nu putem evolua cu jumătate de echipă, deoarece la unii s-a încheiat sezonul după Champions League. E problema noastră și o vom rezolva. Trebuie să ne odihnim, să fim atenți și să câștigăm partida cu Constanța de vineri”, a spus antrenorul.

“A fost un meci dificil, am pierdut multe mingi. Nu am arătat energia potrivită și trebuie să reparăm acest lucru pentru a fi pregătiți înaintea Play-Off-ului. Mai avem un joc cu Constanța, apoi urmează Play-Off-ul.

Trebuie să arătăm mai multă agresivitate și o altă atitudine. Am demonstrat în acest sezon de ce suntem în stare, trebuie doar să continuăm la fel. Avem o chimie bună, însă astăzi a fost o zi proastă. Sunt sigur că jocul nostru va arăta altfel”, a spus Stefan Bircevic, autor al unui double-double, cu 27 de puncte și 11 recuperări.

Comenteaza