U-BT a învins Steaua și a ajuns la 15 victorii consecutive în Liga Națională

U-BT a învins Steaua și a ajuns la 15 victorii consecutive în Liga Națională
| Foto: u-bt.ro

Formația pregătită de Mihai Silvășan s-a impus în fața echipei din capitală, scor 94-84, și rămâne fără înfrângere în actualul sezon al campionatului.

Clujenii au început foarte bine partida, cu un parțial de 10-1. Chiar dacă steliștii au cerut timp de odihnă, la reluarea jocului tot “studenții” au dominat. U-BT nu a întâmpinat probleme în fața formației din capitală, iar după primele 10 minute scorul era 28-20.

În sfertul secund elevii lui Mihai Silvășan au încercat să profite de lipsa de acuratețe a Stelei, însă s-au lovit de o apărare agresivă a bucureștenilor. Treptat, steliștii și-au reglat tirul, în timp ce “studenții” au rămas fără inspirație în ofensivă. Totuși, la pauză, tabela indica 51-41 în favoarea lui U-BT.

La revenirea de la cabine trupa din capitală a avut parte de momente bune și a reușit să se apropie chiar la două posesii. În cele din urmă clujenii și-au revenit și s-au distanțat din nou, iar cu 10 minute înainte de final scorul era 75-62 pentru “studenți”.

Startul ultimului sfert s-a desfășurat după același scenariu ca și cel de-al treilea. Steliștii au reușit să reducă din diferență, în timp ce elevilor lui Mihai Silvășan le-a lipsit concentrarea. Cu toate acestea, U-BT a gestionat foarte bine ultimele secvențe de joc și s-a impus cu 94-84.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Tarolis (20 puncte, 3 recuperări), urmat de Stipanovic (19 puncte, 11 recuperări) și Edwards (15 puncte, 9 recuperări).

Comenteaza