Video U-BT a pierdut cu Gran Canaria, dar Silvășan nu e supărat: "E doar un duș rece. Suntem în continuare în top"

U-BT a pierdut cu Gran Canaria, dar Silvășan nu e supărat: "E doar un duș rece. Suntem în continuare în top"
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României a fost învinsă pe teren propriu de deținătoarea trofeului EuroCup, scor 92-70.

Singura echipă cu parcurs perfect din Grupa B și-a păstrat invincibilitatea și după vizita din BT Arena. Chiar dacă elevii săi au fost învinși de Gran Canaria, Mihai Silvășan nu a fost supărat, a recunoscut superioritatea evoluției spaniolilor și e deja cu gândul la următoarele partide, de la care așteaptă noi succese.

"În primul rând, trebuie să îi felicităm pe cei de la Gran Canaria. Au fost mai buni decât noi. Am putut rezista doar trei sferturi, apoi la începutul actului decisiv am pierdut mingi, iar ei au înscris puncte ușoare. De asemenea, Landesberg ne-a pus probleme. Este un duș rece, așa că trebuie să rămânem umili, să muncim în continuare și să luăm fiecare antrenament pe rând.

Probabil că la un moment dat a intervenit și frustrarea. Am pierdut 24 de mingi, ceea ce este enorm pentru un meci de EuroCup. Multe dintre mingile pierdute s-au transformat în coșuri ușoare. Trebuie să învățăm să jucăm cu astfel de adversari, cu cei mai buni dintre cei mai buni. Trebuie să ne stăpânim emoțiile și să ne concentrăm la ce avem de făcut pe teren. Una peste alta, nu pot fi supărat pe băieții mei. Suntem împreună în această situație.

E doar un duș rece, nu am pierdut niciun război. Suntem în continuare în top și trebuie să avem grijă la felul cum vom aborda viitoarea partidă. Trebuie să avem grijă la fiecare antrenament. Următorul meci cu Lietkabelis devine extrem de important atât din punct de vedere mental, cât și în vederea clasamentului.

Le-am spus jucătorilor că trebuie să ne relaxăm, să profite de ziua și jumătate liberă pe care o vor avea. Apoi să venim pregătiți să muncim la antrenamente, să fim cu picioarele pe pământ și să rămânem împreună.

Ne pare rău pentru faptul că nu am putut să câștigăm un meci cu o astfel de atmosferă. Le mulțumim fanilor prezenți, a fost extraordinar să jucăm cu sala plină. Din păcate, nu am putut să obținem o victorie, însă le promitem că vom munci în continuare și ne vom lupta să le aducem cât mai multe bucurii", a declarat antrenorul.

Cele mai bune momente ale partidei:

Comenteaza