U-BT a pierdut deplasarea cu Alba Fehervar din Europe Cup

U-BT a pierdut deplasarea cu Alba Fehervar din Europe Cup
Formația lui Silvășan a cedat cu 83-92 pe terenul formației maghiare, marți seara, în cadrul primului joc din faza secundă a grupelor FIBA Europe Cup.

Primele trei sferturi ale întâlnirii de la Fehervar s-au încheiat la scor strâns, 21-21, 45-46 și 62-65. Echilibrul avea să se rupă în ultima parte, când gazdele s-au distanțat la 11 puncte de "studenți", rezultatul final fiind de 83-92.

Aleksandar Rasic a fost cel mai bun marcator al Universității (19 puncte), urmat de Kyndall Dykes (17), Ousmane Barro (17), Filip Adamovic (14), Rolland Torok (12) și Maxim Pustozvonov (4). Pentru maghiari au înscris Keller (15), Markovic (14), Farr (14), Edwards (13), Lorant (12), Burgess (11), Shepard (8), Toth (3) și Filipovity (2).

"A fost o partidă cu adevărat dificilă pentru noi. Știam că Alba este o echipă fizică și foarte bună la recuperări ofensive. Adversarii noștri au fost mai puternici, îi felicit și îi aștept la Cluj. Nu ne dăm bătuți, vrem să ne calificăm mai departe. Vom munci mai mult ca să câștigăm următoarele trei meciuri, care sunt pe teren propriu, sperăm să și reușim", a spus antrenorul U-BT, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

"A fost un meci greu. Cunoșteam acest lucru, am jucat cu ei în presezon, însă chiar și așa, și-au câștigat pozițiile, au recuperat în momentele cheie și au reușit să învingă. Mergem acasă și vom studia partida, să vedem ce am greșit și să reparăm lucrurile", a spus Kyndall Dykes.

După înfrângerea de la Fehervar, Universitatea ocupă locul 3 din Grupa O, cu un singur punct. Alba este pe 2, cu 2 puncte. Pe primul, respectiv ultimul loc, se află Pau Orhez (2 puncte) și BK Pardubice (un punct).

În următoarea partidă din faza secundă a grupelor din Europe Cup, U-BT va primi vizita francezilor de la Pau Orhez. Meciul respectiv se va disputa pe 20 decembrie 2016, într-o zi de marți.

Comenteaza