U-BT a ratat calificarea în finala Cupei României. “Studenții” au fost învinși de CSM Oradea

U-BT a ratat calificarea în finala Cupei României. “Studenții” au fost învinși de CSM Oradea
| Foto: u-bt.ro

Deși a avut un avantaj de 10 puncte după primele două sferturi, formația clujeană a cedat în semifinalele competiției, scor 89-81.

Partida din Sala Polivalentă a început echilibrat, însă jocul a avut un ritm alert. Cele două formații au condus pe rând și au impresionat prin procentajul de reușită de la mare distanță. Astfel, după primee 10 minute, scorul era 25-24 în favoarea orădenilor. Startul sfertului secund s-a desfășurat după același scenariu. Totuși, “studenții” au reușit să se distanțeze și au avut și 12 lungimi avans. La pauză, tabela indica 54-44 în favoarea lui U-BT.

La revenirea de la cabine, trupa lui Cristian Achim a revenit mai concentrată și a început lupta pentru reducerea diferenței. Ajutați și de lipsa de eficiență din ofensiva clujeană, orădenii au reușit să egaleze. Astfel, înaintea ultimului sfert, scorul era 64-64. Jocul din ultimele 10 minute a semănat cu cel din prima parte, ritmul fiind unul ridicat. CSM Oradea a fost pentru o lungă perioadă în avantaj și a reușit în cele din urmă să se impună cu 89-81.

Cel mai bun marcator al celor de la U-BT a fost Wright (21 de puncte, 4 pase decisive), urmat de Richard (15 puncte, 5 pase decisive) și Stipanovic (12 puncte, 5 recuperări).

Comenteaza