U-BT a reușit cel de-al treilea transfer al verii. Un internațional sârb sosește la Cluj

U-BT a reușit cel de-al treilea transfer al verii. Un internațional sârb sosește la Cluj
| Foto: aba-league.com

Formația pregătită de Mihai Silvășan a obținut semnătura unui baschetbalist care a obținut medalii la Olimpiadă, Campionatul Mondial, dar și EuroBasket.

După ce a semnat cu Giordan Watson și Brandon Brown, U-BT se întărește și pe pozițiile 4 și 5. Echipa clujeană a anunțat că a ajuns la un acord cu Stefan Bircevic, jucător ce măsoară 2.10m.

Baschetbalistul sârb în vârstă de 31 de ani sosește din Turicia, de la Bursaspor, însă de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Metalac Vajevo (Serbia), Radnicki Kragujevac (Serbia), Estudiantes (Spania), Partizan Belgrad (Serbia), Istanbul Buyukșehir (Turcia), Banvit (Turcia) și Baskets Bonn (Germania).

Alături de echipa națională a Serbiei, Stefan Bircevic a obținut medaliile de argint la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, Campionatul Mondial din 2014, dar și la EuroBasket 2017. În plus, baschetbalistul a cucerit o medalie de aur la Universiada din 2011.

”Este o bucurie pentru mine să vin la această echipă, mai ales după ce am vorbit cu oamenii din conducere și cred că va fi grozav să joc la Cluj. Sunt bucuros că voi juca și pot să promit că voi da tot ce am mai bun.

Sper să fim încurajați de oamenii din jurul nostru, să ieșim campioni și să ne calificăm în grupele Basketball Champions League”, a declarat noul baschetbalist al echipei clujene.

Comenteaza