U-BT a reușit primul transfer al verii. Un internațional român sosește la Cluj

U-BT a reușit primul transfer al verii. Un internațional român sosește la Cluj
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Campioana a bifat prima mutare a verii și și-a asigurat serviciile unui baschetbalist din echipa națională.

Nici bine nu s-a încheiat Liga Națională și U-BT a reușit deja primele mutări pentru stagiunea următoare. Echipa clujeană a ajuns la un acord cu Mihai Măciucă, iar internaționalul român va juca în alb și negru începând cu sezonul viitor.

În vârstă de 23 de ani, baschetbalistul sosește de la FC Argeș Pitești, iar în stagiunea recent încheiată a izbutit medii de 8.8 puncte, 2.4 recuperări și 1.4 pase decisive, cu un indice al eficienței de 6.6.

Mihai Măciucă se declară încântat de posibilitatea de a evolua pentru campioana României și e nerăbdător să joace în fața fanilor din BT Arena.

"În primul rând, aș vrea să mulțumesc staff-ului tehnic și conducerii pentru încrederea acordată și pentru realizarea acestei mutări. Este o onoare să fac parte din echipa campioană și îmi doresc să avem cât mai multe realizări împreună.

Această schimbare reprezintă un pas important în cariera mea, o nouă provocare pentru care sunt pregătit și nerăbdător. Nu a fost o alegere grea de făcut, întrucât aspir să ajung cea mai bună versiune a mea, lucru care poate fi realizat numai alături de cei buni.

Nu în ultimul rând, un factor care m-a determinat să aleg U-Banca Transilvania este legat de cel de-al șaselea jucător, și anume fanii. Ei creează o atmosferă plină de energie, aceasta fiind cea mai mare bucurie pentru orice jucător. Haide “U”!", a transmis internaționalul român.

Comenteaza