U-BT a reușit un nou transfer. Un fundaș canadian se alătură “studenților”

U-BT a reușit un nou transfer. Un fundaș canadian se alătură “studenților”
| Foto: fiba.basketball

Echipa clujeană a ajuns la un acord cu un baschetbalist care a evoluat în campionatele din Italia și Franța.

Trupa condusă de Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan continua campania de achiziții pentru un sezon ce se anunță mai complicat ca niciodată. După Stipanovic și Vargas, “studenții” au anunțat și transferul lui Justin Edwards. Fundașul canadian ce măsoară 1.91m sosește de la echipa maghiară Egis Kormend, unde a înregistrat medii de 13,5 puncte pe meci, 4,6 recuperări și 2,9 assist-uri.

În vârstă de 27 de ani, Edward a evoluat pentru Universitățile Maine și Kansas State, iar la profesioniști a trecut pe la Alba Fehervar (Ungaria), Orlandina Basket (Italia), Goyang Orions (Coreea de Sud), Nanterre 92 (Franța) și Ironi Nahariya (Israel).

“Am ales U-BT pentru că este un club foarte bine organizat. Echipa are ca obiectiv câștigarea Ligii Naționale, iar eu îmi doresc să fiu campion. În plus, șansa de a participa în Basketball Champions League este un obiectiv foarte important pentru mine și voi da totul pentru ca echipa să ajungă cât mai departe în această competiție”, a spus Justin Edwards pentru site-ul oficial U-BT.

Comenteaza