U-BT a revenit de la -14 la Pitești și continuă seria victoriilor în Liga Națională. Concluziile lui Silvășan

U-BT a revenit de la -14 la Pitești și continuă seria victoriilor în Liga Națională. Concluziile lui Silvășan
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României a învins în deplasare FC Argeș Basketball, scor 78-63, în etapa a 25-a din întrecerea internă.

Piteștenii au început excelent jocul și i-au dominat pe "studenți" timp de minute bune. Totuși, forța mentală a baschetbaliștilor de la U-BT Cluj-Napoca s-a văzut din nou, iar campioana a rămas neînvinsă în actualul sezon al Ligii Naționale, spre bucuria lui Mihai Silvășan.

"Mă bucur că totul s-a terminat cu bine, a fost un meci greu, știam că va fi așa. Am jucat cu o echipă agresivă, care nu a avut nimic de pierdut. Nu am început meciul așa cum trebuia, nu am avut intensitatea necesară și trebuie să înțelegem că echipele nu ne vor oferi victoria pe tavă.

Noi trebuie să ne luptăm și să avem mentalitatea corectă. Mă bucur că am dominat sfertul 4 și că am obținut victoria. Ne-am trezit la timp pentru a obține victoria. Fanii din Pitești ne-au primit foarte bine la ei acasă și le mulțumim din suflet pentru acest lucru!", a declarat antrenorul.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Bryce Jones (18 puncte, două pase decisive), urmat de Emi Cățe (13 puncte, 10 recuperări) și Karel Guzman (10 puncte, 4 recuperări).

Comenteaza