U-BT a suferit un eșec în primul amical al verii: "Ne dorim să evoluăm mai bine, să ne luptăm pentru fiecare minge"

U-BT a suferit un eșec în primul amical al verii: "Ne dorim să evoluăm mai bine, să ne luptăm pentru fiecare minge"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Campioana României a cedat în primul joc de pregătire din Serbia, scor 85-75, cu FMP Belgrad.

La prima partidă amicală după reluarea antrenamentelor, U-BT a întâlnit una dintre puternice din țara vecină. Chiar dacă cei de la FMP Belgrad au început pregătirile mai devreme, diferența dintre cele două echipe a fost de 10 puncte la finalul întâlnirii, 85-75.

Antrenorul Mihai Silvășan s-a declarat încântat de efortul depus de elevii săi și e convins că evoluțiile baschetbaliștilor campioanei vor deveni din ce în ce mai bune.

"A fost un meci agresiv. Evident am întâlnit o echipă mult mai pregătită decât noi în acest moment al sezonului. S-a văzut asta în prima jumătate. Nu am fost în ritmul normal al jocului.

Mă bucur că am reacționat în partea a doua a meciului. Mai avem mult de muncă, însă construim pas cu pas. Îi așteptăm pe cei doi jucători care lipsesc, mă refer la Meindl și Guzman. Karel încă are probleme cu viza și nu poate veni.

Mergem mai departe, ne așteaptă un nou meci de pregătire. Ne dorim să evoluăm mai bine, să ne luptăm pentru fiecare minge și vrem să câștigăm", a spus Silvășan.

Următorul meci amical al "studenților" va fi cu Spojnia Stargard din Polonia.

Comenteaza