Video U-BT a transferat un campion mondial de juniori cu naționala Statelor Unite

U-BT a transferat un campion mondial de juniori cu naționala Statelor Unite
| Foto: georgetownvoice.com

Baschetbalistul ce măsoară 1.96 m sosește de la cvintupla câștigătoare a Euroligii masculine, Pallacanestro Varese.

Staff-ul formației clujene a reușit un nou transfer și ajustează în cel mai mic detaliu cea de-a doua parte a sezonului. Ultima mutare reușită de U-BT este transferul lui L.J Peak, baschetbalist ce evoluează în backcourt. Americanul sosește de la Pallacanestro Varese, formație din prima ligă italiană. De altfel, fundașul a evoluat în LBA în ultimele două sezoane, bifând minute și în tricoul celor de la Pistoia Basket.

În vârstă de 23 de ani, Peak a evoluat la nivel de liceu pentru Gaffney (Carolina de Sud) și Whitney Young (Illinois). În colegiu a evoluat pentru Georgetown, dar nu a fost selectat în draft-ul NBA din 2017. Baschetbalistul a jucat pentru Houston Rockets în Summer League și a semnat un contract cu satelitul celor de la Boston Celtics, Maine Red Claws. 

În 2015, L.J. Peak a făcut parte din lotul Statelor Unite la Campionatul Mondial U19. Americanii au câștigat medalia de aur, iar alături de Peak în lot se mai aflau Jayson Tatum (Boston Celtics) sau Josh Jackson (Memphis Grizzlies).

L.J Peak (nr. 2), în tricoul celor de la Maine Red Claws:

Comenteaza