U-BT, adversari de top în catonamentul din Serbia

U-BT, adversari de top în catonamentul din Serbia
| Foto: foto u-bt.ro

Clujenii vor întâlni formația Partizan Belgrad în ultimul amical din stagiul de pregătire.

După o vară agitată, cu multe plecări, dar și cu reveniri de marcă precum cele ale lui Vlad Moldoveanu și Kyndall Dykes, formația clujeană începe pregătirea pentru un sezon în care țintește fiecare trofeu pus în joc. Dacă în Cupa României trebuie să își apere supremația, în Liga Națională, baschetbaliștii lui Mihai Silvășan trebuie să își îmbunătățească performanța din sezonul trecut când au terminat doar pe locul al treilea.

Pentru o pregătire cât mai eficientă, U-BT va efectua un stagiu de pregătire în Serbia, unde va întâlni mai multe formații locale. Primul meci va fi în 29 august, împotriva echipei OKK Novi Pazar, din prima ligă sârbă. O zi mai târziu, clujenii vor întâlni divizionara secundă KK Konstantin Niș.

Cea mai importantă partidă a cantonamentului va fi împotriva lui Partizan Belgrad, o echipă importantă la nivel european. Echipa din țara vecină are în palmares 21 de titluri de campioană, 14 Cupe ale Serbiei, dar și un trofeu al Euroligii. În plus, de la formația din capitala Serbiei a plecat în NBA Vlade Divac, unul dintre cei mai importanți jucători europeni care au evoluat în cel mai bun campionat de baschet din lume.

Partida dintre U-BT și Partizan Belgrad se va disputa în 1 septembrie. După jocul amical, “studenții” se vor întoarce în țară iar din 4 septembrie vor reluar pregătirea pe plan local.

Comenteaza