U-BT anunță întăriri: “Urmează să transferăm doi jucători străini pe pozițiile patru și cinci”

U-BT anunță întăriri: “Urmează să transferăm doi jucători străini pe pozițiile patru și cinci”
| Foto: u-bt.ro

Deținătoarea Supercupei României se va reuni pe 5 august și va disputa mai multe amicale cu adversari de top înaintea noului sezon.

Cu un nou antrenor coordonator și un lot schimbat aproape în totalitate, ocupanta locului al treilea în sezonul trecut al Ligii Naționale se va reuni la începutul lunii august. Elevii lui Dusko Vujosevic vor avea parte de mai multe partide de pregătire, care vor culmina cu League of 4, turneu la care vor participa Fnerbahce Istanbul, Partizan Belgrad și Morna Bar. “Studenții” vor mai perfecta și alte transferuri, obiectivul fiind acela de a se întări pe pozițiile patru și cinci.

Directorul sportiv al U-BT a vorbit despre pregătirile pentru noul sezon. “Prima parte a pregătirii o vom desfășura pe plan local, la Cluj-Napoca. Vom disputa și un meci amical, împotriva unui adversar nu foarte puternic, care va fi anunțat ulterior. Vom merge la începutul lunii septembrie în Serbia, la Belgrad, pentru două partide amicale. De la Belgrad vom pleca direct la Sarajevo, pentru puternicul memorial Mirza Delibasic. În cele din urmă ne întoarcem la Cluj-Napoca, unde le vom prezenta fanilor noștri lotul pentru noul sezon.

S-a depus un efort foarte mare ca între 14-15 septembrie să organizăm, împreună cu prietenii noștri de la Sports Festival, turneul League of the 4. Va fi un turneu unic în baschetul românesc, cu participante extrem de valoroase. Suntem în legătură permanentă cu domnul Vujosevic, vorbim zilnic despre echipă și despre ce avem de făcut.

Nu am definitivat încă lotul, urmează să transferăm doi jucători străini pe pozițiile patru și cinci. După cum ați văzut, în cupele europene vom juca cu KB Rahoveci din Kosovo. Tragerea la sorți a avut loc miercuri la Munchen, iar clubul a fost reprezentat de colegul nostru, Dorin Pintea. Cred că a fost o tragere la sorți potrivită pentru noi”, a declarat Branko Cuic.

Programul U-BT înaintea noului sezon:

  • 2 septembrie – Belgrad - amical cu Mega Bemax (Serbia)
  • 4 septembrie -  Belgrad - amical cu Szolnoki Olaj (Ungaria)
  • 6-7 septembrie – Sarajevo - participare la Memorialul Mirza Delibasic, alături de echipele Gaziantep (Turcia), Budućnost Podgorica (Muntenegru) și Olimpija Ljubljana (Slovenia)
  • 14-15 septembrie – Cluj-Napoca – prezentarea echipei la turneul League of the 4, unde mai sunt invitate Fenerbahçe Istanbul (Turcia), Partizan Belgrad (Serbia) și Mornar Bar (Muntenegru)

Brandyn Curry, Karlo Zganec, Artis Ate, Patrick Richard, Rareș Uță sunt transferurile reușite de formația clujeană în această vară. Primul meci oficial al clujenilor va fi în FIBA Europe Cup, împotriva kosovarilor de la KB Rahoveci. 

Comenteaza