U-BT, calificare fără emoții în semifinalele Ligii Naționale

U-BT, calificare fără emoții în semifinalele Ligii Naționale
| Foto: u-bt.ro

Formația clujeană a câștigat și cel de-al doilea meci al seriei cu CSM Galați, scor 92-68.

U-BT Cluj-Napoca nu a avut nicio emoție nici al doilea meci împotriva gălățenilor. “Studenții” s-au impus fără probleme și au reușit calificarea în semifinalele Ligii Naționale de baschet, unde se vor duela cu învingătoarea dintre CSO Voluntari și SCM U Craiova.

“Au fost două meciuri bune, am arătat altă energie și altă atitudine față de ultimele turnee. Acest lucru ne bucură. Voiam să încheiem seria acasă, nu plănuiam să mergem la Galați. Ne-am impus într-un mod care nu lasă multe semne de întrebare.

Mă bucur că băieții sunt sănătoși, așteptăm să ne vedem adversarul din semifinale. Practic, de acum începe greul. A fost prima oară în cariera mea când am urmărit meciurile de pe bancă și a fost greu. Am fost în permanență alături de ei și mă bucur că sunt din nou pe bancă. Urmează o zi de pauză, apoi vom pregăti semifinalele”, a declarat Mihai Silvășan.  

Autor a 13 puncte, Andrija Stipanovic a vorbit la rÂndul său despre joc. “Traversăm o perioadă bună, este important că am câștigat cu 2-0. Vom analiza ce am făcut bine și ce am greșit. Vom analiza viitorul adversar și trebuie să ne pregătim cât mai bine cu putință”, a spus baschetbalistul.

Comenteaza