U-BT caută al treilea succes la rând. Elevii lui Silvășan primesc vizita Piteștiului

U-BT caută al treilea succes la rând. Elevii lui Silvășan primesc vizita Piteștiului
În runda precedentă, "studenții" s-au impus pe terenul vicecampioanei din sezonul trecut, BC Mureș. Pe 15 septembrie 2016, ”U” a cucerit Supercupa României după o victorie în fața campioanei en-titre, CSM Oradea.


">

U-BT va întâlni sâmbătă, 15 octombrie 2016, BCMU Pitești, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cea de-a patra etapă a Ligii Naționale de baschet masculin.

Luni, echipa lui Silvășan s-a impus cu 82-69 pe terenul vicecampioanei din sezonul trecut, BC Mureș. De partea cealaltă, piteștenii au câștigat acasă cu 81-71 în fața celor de la Dinamo București.

"Alb-negrii" ocupă locul 6, cu 4 puncte. Viitorii adversari se află pe 3, cu un punct mai mult față de clujeni.

În startul campionatului, U-BT a învins cu 97-82 BC Timișoara, în deplasare. În cea de-a doua etapă, "studenții" au stat din cauza retragerii formației CSM Ploiești.

"Ne așteapă o partidă foarte dificilă, cu o formație incomodă, care mi-a demonstrat că poate juca foarte bine. Am urmărit trei meciuri și au avut momente foarte bune de joc, chiar și la Oradea, unde au pierdut la 10 puncte. Dar noi trebuie să fim profesioniști și să ne facem treaba indiferent ce dificultăți am avea.

Din păcate, nu ne vom putea baza pe Adamovici. În meciul din Turcia a primit o lovitură în zona gambei și va mai avea nevoie de câteva zile pentru a se recupera. Kyndall Dykes a avut o problemă din cauza alimentației, astăzi nu s-a antrenat, dar mâine își va relua pregătirile și foarte probabil va fi apt pentru jocul de sâmbătă", a declarat antrenorul Universității, Mihai Silvășan, pentru site-ul oficial al clubului.

"Piteștiul este o echipă puternică, au jucători care evoluează de mult timp împreună, au experiență. Ne așteptăm la un meci dificil pentru ambele echipe", a spus pivotul Ousmane Barro.

U-BT - BCMU Pitești se joacă sâmbătă seara, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Meciul nu va fi televizat.

Comenteaza