U-BT Cluj a câștigat primul trofeu al sezonului. “Studenții” au cucerit Supercupa în fața lui CSO Voluntari

U-BT Cluj a câștigat primul trofeu al sezonului. “Studenții” au cucerit Supercupa în fața lui CSO Voluntari
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Formația pregătită de Mihai Silvășan a reușit să învingă deținătoarea Cupei României, scor 89-82.

Partida de la Târgu Jiu, dintre campioană și câștigătoarea Cupei României, a început echilibrat. Cele două echipe au mers cap la cap în primul sfert, iar la finalul primelor 10 minute, “studenții” aveau un avantaj fragil, 22-20.

Meciul s-a desfășurat după același scenariu și în startul sfertului secund. Totuși, clujenii au reușit să se desprindă, iar la finalul a două perioade de joc în care Stewart și Stipanovic au marcat mai mult de jumătate din punctele echipei, U-BT conducea cu 47-43.

Ilfovenii au ieșit mai concentrați de la cabine și au reușit chiar să treacă în avantaj pe tabelă. Totuși, “studenții” au mărit ritmul, jucătorii de la CSO Voluntari nu au reușit să țină pasul și, cu 10 minute înainte de final, trupa lui Mihai Silvășan conducea, scor 68-64.

În ultimul sfert al întâlnirii, deținătoarea Cupei a revenit din nou și a trecut în avantaj. Finalul partidei a fost unul pe muchie de cuțit, iar experiența clujenilor și-a spus cuvântul. Jucătorii de la U-BT și-au păstrat calmul și au reușit să își adjudece primul trofeu al sezonului, scor 89-82.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Stewart (22 de puncte, 6 recuperări), urmat de Stipanovic (17 puncte, 7 recuperări) și Richard (17 puncte, 3 recuperări).

loading...
Comenteaza