U-BT Cluj a debutat cu dreptul în noul sezon al Ligii Naționale

U-BT Cluj a debutat cu dreptul în noul sezon al Ligii Naționale
| Foto: U-BT

Formația clujeană a reușit să se impună cu 67-62 în fața celor de la CSO Voluntari, într-o partidă disputată în Sala Polivalentă.

“Studenții” nu s-au putut baza pe oamenii mari, iar adversarii au profitat în primele minute de joc. Totuși, Richard a sunat revenirea, iar la finalul primelor două sferturi, scorul era 34-33 în favoarea clujenilor.

În partea a doua a jocului, U-BT a dominat clar și s-a distanțat pe tabelă. Totuși, oaspeții au profitat în final de greșelile denensive și au revenit. În cele din urmă, clujenii au reușit să conserve rezultatul și s-au impus cu 67-62.  

Cel mai bun marcator al formației clujene a fost Richard (16 puncte, 3 assisturi), urmat de Justin Edwards (14 puncte, 7 recuperări) și Guzman (13 puncte, 8 recuperări).

“Știam că va fi un meci dificil, ținând cont de problemele noastre de lot. Cu siguranță nu am intrat cu alt gând în teren decât să câștigăm. Știam că trebuie să avem o intensitate mai mare, o apărare bună și să depunem un efort suplimentar la recuperare, din cauza faptului că ne-au lipsit oamenii mari.

Ne-am făcut bine treaba și este important că am debutat cu dreptul în acest sezon al Ligii Naționale. Sâmbătă ne așteaptă un meci greu, întâlnim o echipă mai puternică din punct de vedere fizic decât Voluntariul. O vom întâlni pe Steaua. Sper să ne recuperăm fizic cât mai bine și să dăm totul să obținem victoria. Nu putem să pornim cu un alt gând la acel meci”, a declarat Mihai Silvășan.

“Ne așteptam să fie un astfel de meci, urât ochiului, să spun așa. Am avut o apărare bună, numai că ei au revenit în meci din cauza greșelilor noastre. Ne-am apărat bine, cu excepția primelor minute, însă apoi am găsit calea spre victorie. La pauză am vorbit cu băieții, le-am spus că suntem acasă și că nu putem să pierdem.

Strategia a fost să îi atacăm, în special în sfertul al treilea. Sâmbătă ne așteaptă un nou joc greu. Vom fi pregătiți să jucăm, este o nouă șansă de progres. Vreau să le transmit fanilor noștri că sunt cei mai buni din România. Ne lipsesc, dar sper că vor continua să ne susțină. De abia așteptăm să fiți în tribune!”, a spus și Patrick Richard.

Comenteaza