U-BT Cluj a început cu dreptul play-off-ul: "Este necesară constanța. Vrem să avem o atitudine mai bună"

U-BT Cluj a început cu dreptul play-off-ul: "Este necesară constanța. Vrem să avem o atitudine mai bună"
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României a câștigat pe teren propriu primul joc al seriei cu SCM U Craiova, scor 86-81.

Deși au controlat în mare parte jocul din BT Arena, "studenții" au trăit periculos în meciul contra oltenilor, iar diferența de la final a fost mică. Totuși, succesul și startul cu dreptul în play-off au fost pe placul lui Mihai Silvășan.

"Ne-am făcut viața mai grea, deși am avut un moment bun în sfertul al treilea, când ne-am distanțat și am jucat ce trebuia să jucăm. După aceea ne-am relaxat și am avut probleme. Le-am permis craiovenilor să arunce mult de la trei puncte și i-am lăsat să revină.

Nu am mai avut intensitatea și agresivitatea de care aveam nevoie. Una peste alta, este primul meci din Play-Off, am obținut o victorie. Evident că nu trebuie să arătăm așa în continuare.

Este necesară constanță, însă mă bucur de victorie. Mergem mai departe și vrem să avem o atitudine mai bună vineri. Am mai trecut prin multe Play-Off-uri, sunt convins că vom fi mai constanți vineri", a declarat antrenorul.

"Este bine că am bifat prima victorie. Chiar și așa, trebuie să jucăm mai bine și să arătăm mai multă constanță. Pe această cale, vrem să le mulțumim fanilor că au venit la sală să ne susțină. Sperăm să fie alături de noi într-un număr și mai mare la meciul de vineri", a spus și Stefan Bircevic, cel care a marcat 24 de puncte.

Cel de-al doilea meci al seriei dintre U-BT Cluj-Napoca și SCM U Craiova se va disputa vineri, 14 aprilie, de la 19:00.

Comenteaza