U-BT Cluj a învins liderul, Steaua Bucureşti

U-BT Cluj a învins liderul, Steaua Bucureşti
U Banca Transilvania și-a revenit după înfrângerea cu BCM U Pitești și a reușit, vineri seara, să învingă liderul campionatului national, Steaua CSM EximBank București, cu scorul de 82-83.

U BT s-a impus la limită în fața celor de la Steaua cu scorul de 82-83. Cei mai buni marcatori ai echipei de pe Someș au fost Barnette cu 15 puncte și Millage cu 13. Sean Barnette a încheiat socotelile celor de la Steaua cu un capac de zile mari pe finalul meciului, care a asigurat victoria, la un punct diferență, a echipei conduse de Marcel Țenter.

Țenter și-a felicitat jucătorii, care deși în ultimul sfert au întâmpinat ceva probleme, au reușit victoria. „Mă bucur mult pentru victoria din această seară! Steaua merită respectul nostru pentru că au reuşit, susţinuţi de un public incredibil, să ne facă foarte mari probleme în sfertul al patrulea. Am făcut atunci nişte greşeli pe finalizare împotriva apărării în zona a adversarului, le-a permis să înscrie rapid o serie de puncte. Mă bucur de victorie şi din alt motiv - pentru că s-a repetat scenariul de la jocul cu Piteşti, când am avut o cădere în joc, dar de această dată am reuşit să învingem. A fost o bună repetiţie pentru finalurile de meci şi suntem încrezători în puterile noastre. Privim deja spre următorul meci, restanţa cu Ploieşti"

Au marcat pentru Steaua CSM: Barac 22, Amis 15 (12 recuperări), Nicoară 14, Dragusin 10, Paul 10, Tudor 5.

Pentru U-Banca Transilvania au punctat: Barnette 15 (7 recuperări, 3 pase decisive, 1 capac, 2 interceptări), Millage 13 (3 recuperări, 2 pase decisive, 3 interceptări), Baciu 12, Hargrove 11, Turner 11, Lalovic 8, Silvasan 6, Mandache 5, Jones 2.

Steaua continuă să fie lider, cu 33 de puncte, urmată de CSU Asesoft Ploieşti, cu 32, în timp ce U BT Cluj are 29 de puncte.

Meciurile etapei a 21-a se vor juca între 27 februarie şi 10 martie.

 

Comenteaza