U-BT Cluj câștigă duelul cu SCM Timișoara din Liga Națională

U-BT Cluj câștigă duelul cu SCM Timișoara din Liga Națională
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Deși au avut ceva emoții pe final, elevii lui Mihai Silvășan s-au impus cu 74-65 în partida de campionat.

În ciuda diferenței din clasament dintre cele două formații, startul jocului din BT Arena a fost unul echilibrat. "Studenții" au reușit să se distanțeze la maximum două posesii, diferență cu care s-au și încheiat primele 10 minute, scor 19-13.

Sfertul secund a fost marcat de lipsa de eficiență în ofensivă a elevilor lui Mihai Silvășan. Oaspeții au profitat și au preluat conducerea la 28-26. Imediat, antrenorul campioanei a cerut time-out, iar clujenii au revenit rapid și conduceau la pauză cu 37-30.

La revenirea de la vestiare, U-BT a crescut semificativ nivelul, în timp ce oaspeții nu au mai reușit să țină pasul cu "studenții". Campioana a dominat categoric, a reușit să mărească ecartul, iar cu 10 minute înainte de final, scorul era 61-45.

Avantajul confortabil de pe tabelă a dus la relaxare în tabăra clujeană, iar timișorenii au profitat. Oaspeții au redus considerabil din diferență și au ajuns la doar 6 puncte distanță. Elevii lui Mihai Silvășan și-au revenit însă din șoc, au mărit ritmul și s-au impus în cele din urmă cu 74-65.

Cei mai buni marcatori ai echipei clujene au fost Emi Cățe (14 puncte, 7 recuperări) și Kasey Shepherd (14 puncte, 3 pase decisive), urmați de Stefan Bircevic (10 puncte, 3 recuperări).

Comenteaza