U-BT Cluj câștiga și cel de-al doilea meci al seriei cu SCM U Craiova

U-BT Cluj câștiga și cel de-al doilea meci al seriei cu SCM U Craiova
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Formația pregătită de Mihai Silvășan s-a impus din nou în fața oltenilor, scor 79-70, în play-off-ul Ligii Naționale.

Oaspeții au început excelent partida, cu un parțial de 7-0. Campionii și-au intrat greu în ritm, însă au încercat să țină pasul cu adversarii. Totuși, la finalul primelor 10 minute, craiovenii erau în avantaj, scor 20-13.

Baschetbaliștii de la U-BT au crescut intensitatea sub ambele panouri în sfertul secund și au egalat la 27. Elevii lui Mihai Silvășan au controlat apoi în totalitate jocul, fără să mai ofere șanse ușoare de a marca oltenilor. Așadar, la pauză, tabela indica 42-28 în favoarea "studenților".

La revenirea de la vestiare, jocul s-a desfășurat după același scenariu. Campioana a avut inițiativa și chiar a reușit să mărească ecartul față de oponenți. Astfel, cu 10 minute înainte de final, U-BT Cluj conducea cu 59-44.

Cel de-al patrulea sfert ar fi trebuit să fie o simplă formalitate pentru "studenți". Totuși, oaspeții au forțat o revenire, iar finalul se anunța a fi tensionat. În cele din urmă, experiența elevilor lui Mihai Silvășan s-a dovedit a fi decisivă și au reușit să câștige din nou în fața celor de la SCM U Craiova, scor 79-70.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Leo Meindl (19 puncte, 3 recuperări), urmat de Andrija Stipanovic (13 puncte, 3 pase decisive) și Cățe, Gordic și Shepherd (toți câte 10 puncte)

Comenteaza