U-BT Cluj deschide o anchetă disciplinară. Guzman a sărit la bătaie în timpul ultimului meci

U-BT Cluj deschide o anchetă disciplinară. Guzman a sărit la bătaie în timpul ultimului meci
| Foto: u-bt.ro

CSM CSU Oradea și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca au jucat sâmbătă, însă meciul s-a lăsat cu un scandal de zile mari.

În sfertul al doilea, jucătorul de baschet Karel Guzman a fost eliminat, pentru un comportament antisportiv.

„În aceasta seară, pe parcursul meciului desfășurat pe terenul echipei CSM Oradea din cadrul ligii naționale de baschet masculin, în sfertul al doilea, la scorul de 35-28, a avut loc un incident în care a fost implicat jucătorul echipei noastre Karel Guzman. 

În timpul meciului, Karel Guzman a manifestat un comportament agresiv, care nu este promovat și agreat în cadrul clubului U-BT, indiferent de posibilele circumstanțe provocate de adversar. În urma unei altercații care a avut loc pe terenul de joc, conflict ce a fost aplanat cu intervenția membrilor staffului echipei noastre și a firmei de securitate, jucătorul Karel Guzman a fost descalificat din joc de către brigada de arbitri. Conform procedurii regulamentare, jucătorul a fost obligat să părăsească terenul de joc. 

Din cunoștințele noastre, jucătorul Karel Guzman nu are nici un fel de antecedente de violenta, iar în cadrul echipei noastre a exprimat întotdeauna o atitudine responsabilă și bazată pe respect.

Clubul U-Banca Transilvania își afirmă pe această cale poziția clară de condamnare ferma a oricăror acțiuni de violență în sport și vă susține întotdeauna spiritul de competitivitate bazat pe fair-play. În cadrul clubului vă fi deschisă o anchetă disciplinară ca urmare a acestui incident”, a transmis conducerea U-BT Cluj, printr-un comunicat.

Comenteaza